Το kook ειδικεύεται στην παραγωγή επαγγελματικών ειδών ένδυσης κατά παραγγελία.

Με την custom made υπηρεσία μας, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά είδη ένδυσης και μπλούζες σεφ προσαρμοσμένες σε εσάς, καθώς έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το ύφασμα που θέλετε από τη μεγάλη ποικιλία του δειγματολογίου μας.

[la_heading title=”Ειδικές Παραγγελίες” title_fz=”lg:35px;” title_color=”#000000″][/la_heading]

Επιχειρήσεις

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας!
Θα σας προτείνουμε τα κατάλληλα ρούχα για την επιχείρησή σας, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Σεφ

Με την υπηρεσία custom made, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά είδη ένδυσης και μπλούζες σεφ προσαρμοσμένες σε εσάς, αφού έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το ύφασμα που σας αρέσει από τη μεγάλη γκάμα του δειγματολογίου μας.

Κέντημα

Μπορούμε να κεντήσουμε το όνομα, το λογότυπο ή οτιδήποτε έχετε σκεφτεί, επάνω στα είδη ένδυσης kook ή και σε οποιαδήποτε είδη ένδυσης για σεφ έχετε στην κατοχή σας. Δώστε χαρακτήρα στην επαγγελματική ένδυσή σας και βάλτε την υπογραφή σας σε όσα ρούχα ήδη διαθέτετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Μεγάλα Μεγέθη

Μπορούμε να σχεδιάσουμε ανάλογα με τις ανάγκες, το νούμερο και το στυλ σας, custom made είδη ένδυσης για σεφ ή ακόμη και να προσαρμόσουμε τα υπάρχοντα σχέδιά μας στον σωματότυπό σας.

[la_btn title=”ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ” size=”lg” align=”center” link=”url:%2Fcontact-us%2F|||” el_class=”btn–biggest”]